Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérvári rendezvényekre keresnek önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 11.

Image

A város legnagyobb rendezvényeinek megvalósításához toboroz önkénteseket a Fehérvári Programszervező Kft. A közösségért végzett munka idén is különböző korosztályoknak és társadalmi rétegeknek adhat hosszú időre meghatározó élményt, miközben a résztvevők sokoldalú tudást és új barátokat is szerezhetnek.
Tovább...
 
Földhivatalok: nem lesz ügyfélfogadás Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. február 10.
Fejér megye területén, a járási földhivatalokban, 2015. február 12-től február 16-ig technikai, informatikai okok miatt nem lesz ügyfélfogadás. Február 12-én és 13-án a TAKARNET programon keresztül sem érhetők el majd a földhivatalok. Ez azt jelenti, hogy a kormányablakokban sem lehet az érintett földhivatalokból tulajdoni lapot kiadni.
Tovább...
 
Útlezárás a Mártírok útján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 10.

Image

A Mártírok útja Gyár utcai gyalogos felüljárójának bontási munkái miatt 2015. február 11-én, szerdán 00.00 órától február 12-én, csütörtökön 04.00 óráig az átmenő gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Mártírok útja Béke tér és Zrínyi utca közötti szakasza.
Tovább...
 
ELMARAD A MA ESTI BESZÉLGETÉS VAKLER ANNÁVAL Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 09.

Image

Vakler Anna népdalénekes, egyetemi tanársegéd, Székesfehérvár művészeti igazgatójának betegsége miatt nem tudják megtartani az előzetesen hétfő este 18 órára meghirdetett beszélgetést a Királykút Emlékházban. A Bakonyi István által szervezett programsorozatban meghirdetett rendezvényre egy későbbi időpontban kerül majd sor.
Tovább...
 
Jelzőberendezés-korszerűsítés Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 09.
Sötétek lesznek, vagy sárgán villognak a jelzőlámpák Székesfehérváron, a Berényi úton a Videoton gyalogos átkelőhelynél 2015. február 9-től, hétfőtől. Előreláthatólag a munkálatok két napig tartanak.
Tovább...
 
Szűréssel az egészségért! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. február 06.

Image

A daganatos betegségek elleni fellépés érdekében számos lehetőséget teremtenek Székesfehérváron. Az Önkormányzat az egészségügy különböző területeivel összefogva közösen támogatta a 21. számú felnőtt háziorvosi körzetben praktizáló dr. Zupkó Mária kezdeményezését. A főorvos egy hónapon át tartó, vastagbélszűrő programot szervezett a körzetében. A kezdeményezésről és a szűrések eredményéről sajtótájékoztató keretében számoltak be.
Tovább...
 
Elkészült a teljes tetőfelújítás a Hétvezér Általános Iskolában is Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. február 06.

Image

Látogatást tett dr. Cser-Palkovics András polgármester és Deák Lajosné önkormányzati képviselő a Hétvezér Általános Iskolában, ahol teljesen felújították a tetőt az elmúlt hónapok során. A tanévkezdéskor érkezett özönvízszerű esőzések miatt az épület több helyen beázott, ami jelentős kellemetlenségeket okozott a tanításban, az iskola mindennapi életében.
Tovább...
 
Kihirdették az Ybl Miklós Emlékház pályázat eredményét Nyomtatás E-mail
Írta: J. Mező Éva   
2015. február 06.

Image

2014 az Ybl-bicentenárium éve volt, amelynek tiszteletére a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata "YBL MIKLÓS EMLÉKHÁZ" elnevezéssel nyílt építészeti pályázatot hirdetett meg. Az eredményt tegnap délután dr. Finta József, a bírálóbizottság elnöke ismertette Székesfehérváron, Ybl Miklós szülővárosában.
Tovább...
 
Folyóiratok kiárusítása a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 06.

Image

Február 10-től folyóiratvásár kezdődik a Vörösmarty Mihály Könyvtár hat tagkönyvtárában. A tagkönyvtárakba járó újságok és folyóiratok korábbi számainak eladásáról a helyszínen lehet érdeklődni.
Tovább...
 
Forgalomba állnak a Citaro buszok Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. február 05.

Image

Januárban forgalomba állt az a hat autóbusz, amelyet még tavaly év végén szerzett be a helyi közlekedési társaság összesen nettó 109 millió forint értékben. Ezzel a fejlesztéssel a legidősebb járművek helyére korszerű, használt autóbuszok kerülnek – mondta el Székesfehérvár polgármestere és az Alba Volán jogutódjaként működő KNYKK Zrt. vezérigazgatója közös sajtótájékoztatóján, amelyen részt vett Simon Zoltán, az MNV Zrt. főosztályvezetője is.
Tovább...
 
Változik a gyalogos közlekedés rendje a Bazilikánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. február 05.

Image

A Bazilika hamarosan induló felújításához kapcsolódva február 5-től, csütörtöktől megkezdődik a biztonsági kerítés építése. Több terület még gyalogosan sem lesz megközelíthető.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 Következő > Utolsó >>

Eredmények 14587 - 14597 / 20492